Produs

Împreună deblocăm potențialul fermei tale

29/9/20
Nextfarm este unealta digitală ce deschide o nouă dimensiune a eficiențeiîn administrarea fermei. Combinând o interfață intuitivă șiprietenoasă cu tehnologii de ultimă generație, am creat oaplicație eficientă și rapidă ce răspunde necesitățilorfiecărui fermier.

Nextfarmeste unealta digitală ce deschide o nouă dimensiune a eficiențeiîn administrarea fermei. Combinând o interfață intuitivă șiprietenoasă cu tehnologii de ultimă generație, am creat oaplicație eficientă și rapidă ce răspunde necesităților fiecărui fermier.

Mărește profitul anual pe hectar și crește productivitatea terenurilorfolosind modulul CARTARE.Intră în cel mai ambițios program de management integrat alnutriției plantelor dezvoltat de Nextfarm. Specialiștii noștri îțipun la dispoziție rezultate și recomandări în aplicație, alăturide consilierea pentru fertilizare.

Modulul IMAGINI DIN SATELIT îțioferă săptamanal o imagine de ansamblu a fermei,  evidențiind nivelul de vegetație, atacul de boli, dăunători sau momentul optim pentru recoltare.

Folosește modulul GPS și poți vedea în timp real activitățile din fermă, pozițiași statusul utilajelor, solele lucrate, consumurile sau chiarnivelul de motorină din rezervor. Urmărești și optimizezitraseele, reducând substanțial pierderile.

Dacă te confrunti cu o problemă tehnică, ne scrii un mesaj, încarci opoză și în cel mai scurt timp primești răspunsuri avizate curecomandări și indicații. Cu Nextfarm ai alătuiri oricând oechipă de specialiști în domeniu pregătiți să îți ofere celemai bune soluții.

A sosit timpul să renunțila agendă. Introdu toate datele relevante și activitățile dinfermă în aplicație și la final de campanie poți genera cu unclick rapoartele necesare și declarațiile APIA.

Fie că folosești telefonul, tableta sau laptopul, ești la un clickdistanță de ferma ta mereu conectat la tot ce contează pentru tine.

Newsletter

Fii la curent cu tot ce contează!

Abonându-vă, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Nextfarm
Vă mulțumim!
Oops! Ceva nu a mers. Mai incearcă.