Produs

Trenduri în agricultura de azi: Aplicația mobilă - pasul spre creșterea profitului în agricultură

Fermierul modern este supus unei presiuni constante pentru a-și câștiga existența prin livrarea de producții tot mai mari, care să fie realizate eficient și sustenabil. Pentru a supraviețui, și mai ales, pentru a se dezvolta în aceste vremuri, fermierii trebuie să exploateze la maxim adaptabilitatea și deschiderea față de noile tehnologii și instrumente inteligente.

Utilizarea zi de zi a unei aplicații mobile prin care se ține o agendă digitală a tuturor activităților din fermă, care să furnizeze informații clare, concrete, care demonstrează dacă utilizarea anumitor produse / fertilizanți / tehnologii - vin la pachet cu o serie de avantaje sau dezavantaje în fermă, este nu doar un deziderat, ci o alegere necesară. Astfel, punctul central pentru utilizarea unei astfel de aplicații mobile îl poate reprezenta înlocuirea clasicei agende cu una digitală; astfel, puteți ține o evidență clară a evoluției culturii pe fiecare solă, putând adăuga fotografii sau notițe referitoare la tehnologia aplicată, momentul aplicării sau orice alte date relevante despre cultură.

Avantajele agendei digitale sunt numeroase: este tot timpul la îndemână, nu se termină, orice informație este ușor de găsit, informațiile pot fi structurate pe ferme, sole, campanii și ani agricoli.

În plus, un astfel de program de eficientizare a fermei aduce un punctaj avantajos pentru accesarea de fonduri europene și este un bun aliat în cazul controalelor realizate de autorități.

În mod cert, pentru alegerea unei astfel de aplicații, trebuie luați în calcul mai mulți factori: simplitatea în utilizare, mobilitatea sau accesibilitatea sunt avantaje esențiale în alegerea unei soluții digitale.

Nextfarm întrunește o selecție de tehnologii care aduc schimbări notabile, aici și acum, o punte pentru agricultura viitorului, la un cost competitiv, caracterizat de mobilitatea de a fi folosit de mai mulți utilizatori și multiple dispozitive mobile.

Cu un aport de timp de câteva minute zilnic - aplicația Nextfarm vă oferă o imagine de ansamblu asupra evoluției fermei, integrând agenda de activități zilnice, evaluări de cultură, stocuri și cheltuieli pe hectar în timp real, imagini cu evoluția culturilor din satelit și rapoartele și registrele de control APIA.  Mijlocind accesul la tehnologia inteligentă, Nextfarm devine o unealtă care duce la reducerea cheltuielilor cu tratamentele și fertilizarea, remarcându-se prin sustenabilitatea și profitabilitatea crescută.

Cum puteți afla mai multe?

Pentru detalii suplimentare, așteptăm să ne contactați:

+40 729 055 380
contact@nextfarm.ro

Newsletter

Fii la curent cu tot ce contează!

Abonându-vă, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Nextfarm
Vă mulțumim!
Oops! Ceva nu a mers. Mai incearcă.